איתור פרטי עוסק מורשה

  • כיצד לאתר מספר עוסק מורשה?
    רז | 31/01/2012 12:32

    צהרים טובים, ברצוני לתבוע עוסק מורשה יש ברשותי את שם העסק (אינו כולל את שם האדם ו/או שם משפחה) אך אין לי את מספר העוסק המורשה, כיצד אני יכול לאתר את מספר העוסק המורשה?

    • איתור פרטי עוסק מורשה
      עו"ד משה כאהן | 01/02/2012 17:55

      כדי לאתר את פרטי העוסק המורשה , תכנס ללינק שלמטה באתר רשות המסים: https://www.misim.gov.il/emosek/

      • אי אפשר לאתר עסק עי כינוי בלבד!
        נתנאל | 30/03/2018 03:17

        לא ניתן לאתר עוסק מורשה \ פטור ללא מס תיק ניקויים או מס תז של בעל העסק !!