דוח אופניים

  • דוח אופניים
    ניר | 26/07/2021 09:25

    שלום,

    רכבתי על אופניים מהבית שלי באזור נווה שרת עד למרכז ת"א באבן גבירול כ8 ק"מ שבכולם יש שביל אופניים.

    לפתע באבן גבירול השביל אופניים היה חסום עקב עבודות.

    ולכן המשכתי לסוע קטע קצר על המדרכה.כ 50 מטר אחרי הקטע החסום עמד פקח ונתן לי דוח על נסיעה במדרכה.לא היה שילוט שמכוון למקום, פשוט שביל אופניים חסום.על המדרכה נסעתי לאט (ולכן הייתי גם טרף קל לפקח).זה נראה ממש מכוון, במקום לשים שילוט במקום החסום, שמים פקח כ50 מטר אחרי כדי לחלק דוחות ולסחוט כספים.אני יודע שאולי הייתי צריך לרדת לכביש, אבל הכביש שם באבן גבירול מאוד מסוכן וגם הנתיב היה של תחבורה ציבורית, אני לא יודע האם מותר לנסוע באופניים בנתיב כזה?

    האם יש סיכוי לבטל את הדו"ח ?
    מצורפת תמונה

    תודה