יש לפנות לייעוץ משפטי ספציפי

  • מחיקת תובענה עורך דין מתמהמה ומושך את העניין
    דוד | 30/03/2021 17:31

    שלום,

    עקב רשלנות של עורכת דין בתיק תכנון ובניה העברתי את התיק לעורך דין חדש, אבל בגלל שהעורכת דין לא רוצה להחזיר שכר טרחה אפילו חלקי החלטתי למחוק את התובענה טרם דיון ראשון, כלומר התיק עדיין לא נוהל בבית משפט. הדיון הראשון נקבע ל 4/7/2021.

    העורך דין החדש לא החתים אותי על חוזה כלשהו, ביקשתי ממנו שימחק את התובענה כבר מתחילת השנה אבל הוא מתמהמה ועדיין לא עשה את זה, טען שהצד השני כאלו הנתבע יש לו תנאים להפסקת התובענה והוא צריך להגיע למצב שבו לא יידרשו הוצאות משפט ממני.

    האם יש משהו חשוד בהתנהגות של העורך דין בזה שהוא מושך את העניין סתם והאם הצד השני יכול להתנות התניות על התובע שרוצה להפסיק את התובענה ?

    אודה לעזרתכם,

    תודה.

    • יש לפנות לייעוץ משפטי ספציפי
      עו"ד אדם אשכנזי | 22/04/2021 18:56

      בברכה,

      אדם אשכנזי, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      רחוב האורגים 21, אשדוד
      טל': 08-6538011  : Adam@an-law.co.il