דוח על חנית נכה

  • דוח על חנית נכה
    איילת | 12/02/2021 04:33

    שלום,
    בתחילת חודש ינואר 21 קבלתי דוח על חנית נכה ע"ס 1000 שח בחולון.
    החניה קרובה למקום מגוריי, היה חשוך ואין תאורה באותו מתחם חניה, ולא ראיתי סימון על הכביש ולא את השלט של מספר הרכב. המדרכה לא צבועה בשום צבע. יש לציין שזה שלט ולא תמרור. השלט לא היה מוצב על שפת המדרכה, אלא יותר פנימה, צמוד לסורגים של גינה ליד בנין מגורים. לא ראיתי את השלט. לא היה בולט בכלל.
    דבר נוסף, אותו בעל רכב, נוהג להחנות את רכבו לא בתוך החניה שהוקצאה לו ומאפשר לרכב אחר להחנות בחנייתו. זאת אומרת שהוא תופס מקום חניה רגיל על חשבון נהג רגיל שמחפש חניה לרכבו, שעה שיש מצוקת חניה בכל האזור. יש לי תמונות שצולמו להמחשה.
    אודה לעזרתכם, האם יש אפשרות לבטל את הדוח במקרה כזה ?