ניגוד עניינים - אימתי מעמידים לדין?

  • ניגוד עניינים
    איל | 10/11/2020 08:46

    עו"ד פעל בניגוד עניינים משמעותי. לאחר שבית משפט העיר על כך הוא הפסיק לפעול כך. האם על פניו נראה שועדת אתיקה מעמידה לדין על כך או אם הפסיק אז הוועדה מוותרת לו?

    • ניגוד עניינים - אימתי מעמידים לדין?
      עו"ד אדם אשכנזי | 10/11/2020 11:11

      שלום,

      כל מקרה לגופו, יש מקרים שבהם וועדת האתיקה יכולה להסתפק בהתפטרות, לעיתים תעמיד לדין (תלוי במשתנים רבים: עבר משמעתי, נסיבות המקרה, חריפות ניגוד העניינים וכיו"ב).

      בהצלחה

      בברכה,

      אדם אשכנזי, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      רחוב האורגים 21, אשדוד
      טל': 08-6538011  : Adam@an-law.co.il