נא לפנות לפורום דיני נזיקין

  • הגשת תביעה אזרחית
    אלי | 02/08/2020 15:58

    שופטים ככל נושאי משרה ציבורית, צפויים לביקורת על טענותיהם ועל התנהגותם הפסולה. כאשר זכות הערעור על פסק דין שגוי, נשללה מהנפגע , מאחר ופס\"הד הגיע באיחור בדאר ומצא אותנו בהסגר של מחלת הקורונה בהיותנו זוג קשישים בני 81 נכים וניצולי שואה אשר לא התאפשר לנו להגיש ערעור לבית המשפט המחוזי , כדין, בזמן. לפיכך, הגשתי תלונה נגד השופטת לנציבות תלונות הציבור , על שופטים, ברשות שופט בית המשפט העליון בדימוס מר אורי שהם. אשר בתשובתו המנומקת בת שבעה עמודים ובשורה התחתונה, התקבלה החלטה נמצא כי תלונתי הנה מוצדקת.

    על כן, נשאלת השאלה: האם אוכל להגיש תביעה אזרחית נגד המדינה בגין עוולה שיפוטית שנעשתה בנסיבות מחמירות, או לחילופין למנהל בית המשפט, במטרה לאפשר לי כנפגע לקבל פיצוי כספי על הנזקים הישירים אשר גרמה לי השופטת בעת ניהול הדיון במשפט באופן כושל ובהוראותיה והחלטותיה השגויות.

    • נא לפנות לפורום דיני נזיקין
      עו"ד אדם אשכנזי | 05/08/2020 08:42

      בברכה,

      אדם אשכנזי, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      רחוב האורגים 21, אשדוד
      טל': 08-6538011  : Adam@an-law.co.il