חנייה

  • חנייה
    יעקבץד | 31/07/2020 12:52

    שלום,

    בנושא חניית נגררים, החוקים/תקנות מדברות על חניית נגרר המתאים לעבודה.

    ניתן להחנות נגרר כשהוא רתום לרכב. וכשלא רתום רק במהלך העבודה.

    מה הדין לגביי חניית קראוון במקום שאינו מסומן בפסים כחולים/אדומים, הכוונה בחנייה שאינה מסומנת.

    האם ניתן להחנות קראוון כשהוא רתום כל הזמן לרכב? יש הגבלת זמן לחניה כזו?

    אשמח גם אם תצרפו חוק/תקנה.

    תודה.