התבטאות לא ראויה בכתבי טענות

  • עורך דין תוקף באופן אישי עורך דין אחר בכתב טענות
    יוסף | 15/03/2020 22:45

    שלום רב,

    אני מנהל תיק בבית המשפט וכנראה שהצד שכנגד לקח את התיק קצת קשה.

    בכתב הטענות האחרון שהוא הגיש (תגובה לבקשה) הוא כתב דברים אליי באופן אישי, 'ב"כ התובע' (במקום התובע) ואף הגדיל לעשות וכתב כי "התנהלות ב"כ התובע חמורה מאוד...וכי הגשתי את התביעה לראשונה מבלי לשוחח עם הלקוח שלי" שזה בפני עצמו האשמה חמורה ושיקרית.

    שאלתי, האם התנהלותו של עורך הדין תקינה? חוקית? האם יש ביסוס לכך שאני אגיש בקשה למחיקת כתב הטענות וקובלנה ללשכה?

    תודה

    • התבטאות לא ראויה בכתבי טענות
      עו"ד אדם אשכנזי | 19/03/2020 10:43

      שלום רב,

      לכתוב שהתנהלות עורך דין חמורה - בכתב טענות, לא נשמע לא דבר כל כך קיצוני.

      אבל לא קראתי בדיוק את מה שנכתב אלא רק את מה ששאלת בשאלתך.

      כעיקרון התבטאויות בכתבי טענות יכולות להוביל לקובלנה, ואפשר להגיש תלונה ברמה התיאורטית. רק כל מקרה לגופו.

      אם תציג בדיוק מה נכתב, אז אפשר יהיה להתייחס בצורה יותר מעמיקה.

      בהצלחה

      בברכה,

      אדם אשכנזי, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      רחוב האורגים 21, אשדוד
      טל': 08-6538011  : Adam@an-law.co.il