מהן האפשרויות לתביעה בגין מטרד של הוצאה לפועל מול חברת סלקום?

|

תביעה בגין מטרד של הוצאה לפועל

נטלי 24/02/13
שלום רב, אימי עזבה את הארץ לפני 15 שנה. מסתבר שחברת סלקום נזכרו שהיא חייבת להם סכום של כ50 ש"ח שכיום עומדים על כ10,000 ש"ח. לאחרונה אני מוצפת בדואר הוצל"פ, הוצאתי מכתב מסודר לעו"ד של חברת סלקום שמכותבת לכל הדואר שאני מקבלת, הסברתי את המצב בפירוט רק. ועדיין ממשיכה לקבל מכתבים. אני מעונינת לתבוע על כל העניין הזה רק אני לא יודעת מי יותר אשם?! חברת סלקום שרק רודפת אחרי כסף או רשות ההוצל"פ. נראה לי לא סביר בעליל להטריד ככה בנאדם שלא קשור לחוב הזה, נראה לי לגמרי חוסר אחריות להטריד אדם מבלי לבדוק במשרד הפנים איפה באמת נמצא הנושה. אני מעונינת לתבוע פיצויי על כל הטרטרת הזאת, רק השאלה האם זה ההוצל"פ או סלקום? ולאיזה בית משפטהליך לפנות?

תביעה כנגד חברת סלקום

עו"ד שזר .ת 24/02/13
לצערי, הליך התביעה רק יסב לך עוגמת נפש רבה יותר.
אנו עדיין לא מפותחים כמו ארה"ב, ותביעות על עוגמת נפש, אינם מקובלות כאן, ולמעשה בתי המשפט, פוסקים, אם בכלל, סכומי אפס עבור עוגמת נפש.
בגדול -את יכולה לנסות לתבוע בתביעות קטנות, אבל יש כאן המון שאלות שצריך לשאול - מה הנזק שלך ? מי התובע (את או האימא), האם יש עילת תביעה בכלל (הרי תיק הוצאה לפועל לא מתיישן... ).
בברכה
תומר שזר, עו"ד ומגשר
שזר משרד עורכי דין
מנהל הפורום.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן