האם יש סיכוי לתביעה נגד משרד שידוכים בעקבות חוסר היכרויות?

|

"הסכם השתדלות להיכרות"

צבי ברגמן 16/07/17
ביום 22.12.15 נחתם הסכם ביני לבין "******", המהווה למעשה משרד שידוכים, על מנת ליצור היכרות עבור בני. לפי ההסכם המטרה הסופית בהתקשרות היא מציאת בני זוג . כן נאמר בהסכם "..הטיפול או השרות אינם נמדדים לפי מספר היכרויות או הצלחת היכרות כלשהי. "  .כמו כן מצויין בהסכם , בין היתר, " חיפושים אינסופיים אחר מועמדים פוטנציאליים".  תמורת "ההשתדלות" שולם למשרד סכום של 10,000 ש"ח + מעמ.

ההסכם הוא לשנה אחת אך נוסף לו סעיף בכתב יד של מר שטרול המאריך את התוקף בשנה נוספת. (עד 22.12.17)

ב 12.3.17 פניתי במכתב למכון וציינתי כי במהלך תקופה של מעל שנה הוצעו לבני מספר קטן ביותר של הכרויות (6-7 לכל היותר ,  ולא תמיד המועמדות הסכימו להיפגש עם בני) ולכן אני סבור שיש מקום להחזר של כמחצית התשלום שנעשה.

יש לציין כי מצבו הרפואי של בני הוצג למכון בפירוט רב , טרם חתימת ההסכם.

למכתב ,שנשלח בדואר רשום והתקבל אצלי אישור במיסרון לשהתקבל בידי המכון, לא באה תגובה כלשהי, התעלמות מוחלטת ולא חודש הקשר בין המכון לבני.

יש לציין כי אשתי ואני נפגשנו כחודשיים קודם לשליחת המכתב עם מנהלי המכון והבענו תרעומת על אי הצגת מועמדות להיכרות מטעמם.

על פי ההסכם במידה ומתעוררות תביעות, יש למצות הליך גישור קודם הגשת כתב תביעה.

בהסתמך על המידע שמסרתי לכם, 1. האם יש סיכוי לתביעה מטעמי ?  2. מה הם הטענות שעלי להעלות ?

בברכה

צבי



  

האם הופר ההסכם

עו"ד שחף גרוס מנהל 17/07/17
צבי שלום,

עניינך, כפי שתואר בפנייתך, דורש ניתוח מעמיק יותר מזה הניתן לעשות במסגרת הפורום.
על כן, אמליץ לך לפנות לייעוץ אישי אצל עו"ד על מנת שיבחן את פרטי ההסכם ואת טענותייך.

בברכה,



שחף גרוס, עו"ד

מנהל פורום דיני חוזים



התע"ש 20, כפר סבא

טל': 09-7650420; מייל: shahaf@Lawgm.net

תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

דיני נזיקין

התע"ש 20, כפר סבא

09-772-2367

shahaf@lawgm.net

האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

קרה גם לי

כרמית 25/09/20
לפני שנה פניתי ל****** על מנת למצוא בן סוג לבתי. עד היום לא הציג ולו גבר אחד. פניתי אליו מספר פעמים והוא לא עונה.מדובר בעושק. לקח כסף ולא נתן תמורה. הזהרו ממנו. במפגש הראשון הוא נעים הליכות ומרשים, לדעתי אין לו בכלל שמות של בני זוג.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן