0

שאלות היום

0

תשובות השבוע

0

סה”כ תשובות באתר

תביעה חוק הטכנאים

חוק הטכנאים
ניצן 22/12/21

הזמנתי ספה מרשת מוכרת. הספה הייתה אמורה להגיע עד 14 ימי עסקים. ביום ה17 היה מתכונן להגיע בטווח של שלוש שעות.

לאחר שעתיים וחצי של המתנה (כלומר חצי שעה לפני סוף הטווח) התקשר המוביל/מרכיב ואמר שמאחר בשעה וחצי שעתיים. לאחר שעתיים התקשרתי והוא אמר שמאחר בעוד שעה וחצי שעתיים. לבסוף הגיע באיחור של כמעט 4 שעות (המתנתי לו סהכ 7 שעות). 

מראש אמרתי בכלל שלא מתאים לי היום הזה ואם אפשר להזיז והוא אמר שאם לא באותו יום אז רק בעוד שבועיים (כלומר ביום העסקים ה27).

בעל הבית של חברת ההובלות הגיע אלי הביתה במטרה "ליישב" את הבעיה אבל הדבר פשוט הפך לבלגן שלם והעובד שלו,המוביל שהיה אצלי, איים עליי שישחט אותי ואת משפחתי ועוד שלל ברכות ואיומים. התקשרתי למוקד 100 וגם הגשתי תלונה בתחנת משטרה. וכמובן שלא קיבלתי ממנו שום פיצוי כספי.

1. האם אני יכול להגיש תביעה לביהמ"ש לתביעות קטנות לפיצוי של 600 ש"ח על איחור מעל 3 שעות (חוק הטכנאים במקרה של הןבלת ריהוט תופס?).

2. האם ניתן להגיש תביעה אם יש לי רק ח.פ ומספר טלפון (אין לי כתובת בכלל) 

3. האם יש טעם לפרט בתביעה גם את המקרה הפלילי והאיומיום שהיו ואם כן האם זה משנה את גובה הפיצוי?

תודה ובשורות טובות

תביעה חוק הטכנאים
עו"ד ליאור חאיק מנהל 23/12/21

1. כן

2. אם יש לך מספר חברה תוכל למצוא את הכתובת ברשם החברות

4. אפשר לפרט בשביל להוסיף טענות אווירה וצבע, אבל זה לא מעלה ולא מוריד מבחינת העילה שאתה תובע לגביה.

עו"ד ליאור חאיק

מנהל פורום דיני חוזים

לוי אשכול 31, רחובות

052-5475475

Haiklior@hotmail.com

האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי:




    דילוג לתוכן