איך מחושבים פיצויי פיטורין כאשר המעביד מפריש לקרן פנסיה?

|

פיצויים

סבטלנה 04/11/12
שלום !
רציתי לשאול במקרה של פיטורין העובד זכאי לקבל פיצויי פיטורין לפי חישוב המשכורת החודשית כפול שנות העבודה או שהמעביד לא צריך לשלם פיצויים כי הוא הפריש כל חודש את רכיב הפיצויים לקרן הפנסיה או שצריך להשלים את היתרה או להחסיר מהקרן ? ניתן לקבל גם את רכיב הפיצויים בקרן וגם את הפיצויים לפי החישוב של המשכורת ? יש המון מידע מבלבל ברשת ולא ניתן להבין חד משמעית. במידה ועובד עזב לפני תום השנה הראשונה המעביד רשאי למשוך את החלק שהפריש לפיצויים ?
תודה מראש ויום טוב

פיצויים

סבטלנה 04/11/12
האם רכיב הפיצויים כולל את החלק שהופרש מטעם חוק פנסיה חובה בהקשר של משיכת כספי פיצויים ע"י המעביד ? זה לא מובן ,אם המעביד רשאי או לא למשוך חזרה חלק זה אם העובד מתפטר ? מה התנאים בהם הוא יכול לעשות זאת ?
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

פיצויים

סבטלנה 05/11/12
אני הייתי מעוניינת להבין כיצד מחושבים פיצויי פיטורין כאשר המעביד הפריש לקרן פנסיה תגמולים ופיצויים מדי חודש. כעיקרון אני יודעת שמכפילים את המשכורת האחרונה במספר שנות העבודה.אבל לא ברור  איך זה משתלב עם הפיצויים שנצברו בקרן פנסיה ? שאלה שנייה,במידה ומתפטרים,המעביד רשאי למשוך את רכיב הפיצויים מהקרן ?זה תלוי בוותק ?מקווה שעכשיו הבהרתי את עצמי.תודה מראש
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן