האם יש מקום לתבוע את אגד בעקבות עיכוב של 3 שעות בשל תקר בגלגל?

|

תביעה נגד אגד בשל תקר בגלגל ועקב כך עיכוב של 3 שעו

אביעד 18/08/11
שלום רב , לפני כמה ימים אני וחברתי נסענו נסיעת לילה לאילת . להלן פירוט המקרה - אשמח לקבל ייעוץ אם עליי לתבוע ואיך.
אני וחברתי רכשנו כרטיסים לנסיעה לאילת ביום א ה14.8.11 בשעה 00 כך שזה בעצם יום שני ה15,לנסיעת הלוך חזור בשווי 128 ש''ח כל אחד . האוטובוס היה אמור להגיע לקיבוץ אילות סביב השעה 5.00 בבוקר אך שהגענו לעין יהב התגלה שיש תקר רציני בגלגל ולא נמשיך בנסיעה.
שאלתי את הנהג מה יקרה והוא אמר שהוא קרא לחילוץ ,ובנוסף שהוא ינסה לעצוא אוטובוסים שמגיעים מתל אביב כדי להעלות את הנוסעים עליהם .
למותר לציין שזה היה נראה מגוחך כי מדובר ב50 נוסעים או יותר שיש להעלות על אוטובוסים מלאים מתל אביב.
שאלתי את הנהג למה לא מזמין אוטובוס נוסף לאילת הרי זה יקח לו רק שעה וחצי - והתשובה שקיבלתי היא שהמוקד יפתח רק בבוקר .
מה היה קורה אילו היינו עושים תאונה ולא היה חילוץ כי המוקד סגור ?
איך קורה שאין מענה לתקלות אוטובוסים במיידי.
לבסוף כמעט לאחר 3 שעות של המתנה בחום ללא מזגן שעובד הגיע החילוץ שהחליף את הגלגל והגענו ליעדנו באיחור של 3 שעות .
מה שנגרם עקב כל שאני וחברתי שנסענו לירדן דרך עקבה פספסנו את האוטובוס ונאלצנו לשלם מונית ספיישל במחיר של 60 דינר (300 ש''ח)
אשמח לכל עצה
תודה

תקלה באוטובוס והאחריות לה.

עו"ד א. מירוז 20/08/11
תקר הוא מסוג התקלות שקורות מפעם לפעם. עם זאת, אני שותף לדעתך, שניתןהיה לצפות שתפונו תוך זמן קצר יותר. קשה לי להעריך כיצד ביהמ"ש יתייחס לתביעה כזו. תלוי על איזה שופט תיפלו.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן