האם כדאי לפנות לחברת הביטוח ללא עורך דין לאחר תאונה בסופר?

|

נפילה בסופר

רונית 05/07/10
לפני כשבוע ימים החלקתי על הגב,בסופרמרקט בשל מים שהיו על הרצפה,אושפזתי למשך יומיים.מנהל הסניף רשם את פרטי ופרטי האירוע,ובמקביל נתן לי מספר טלפון של חברת הביטוח שמייצג את הסופר.יצרתי עמם קשר והם מסרו לי להעביר להם את מכתבי האשפוז ומכתב בנידון,לשם עיון וקבלת פיצוי.שאלתי היא:1. האם עצם פנייתי באופן עצמי ללא שימוש בעו"ד,יתייחסו לנושא בכובד ראש ופיצוי מלא בהתאם לחוק?. כיוון שבחברת הביטוח של הסופר נמסר לי שאין צורך בעו"ד האם זה נכון? תודה מראש.

נפילה בסופר

וולי 05/07/10
שלום לך
מניסיון אישי במקרה דומה,ממליץ לך להיועץ ,לפני שאת עושה מהלך כלשהו,עם עו"ד המתמחה בתחום.חברות הביטוח לא כאלה נדיבות.בינתיים תאספי את כל החומר הרפואי ומסמכים תומכים נוספים(עדים לארוע וכו).אם את רוצה פרטים נוספים השאירי דרך להתקשרות.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

תאונה בסופר

עו"ד גיל קראוס 06/07/10
רונית שלום,

ללא קשר לגובה הפיצוי, לעיתים יש חשיבות גדולה לדברים שנאמרים או נכתבים בסמוך לאחר התאונה על-ידי הנפגע וישנם מקרים שמספיק משפט אחד לא נכון על מנת להרוס את התיק כולו.
עורך דין בתחום הנזיקין, יודע את הכללים הנקובים בחוק ובפסיקה ולכן יידע כיצד לנסח את פניותיו לחברת הביטוח.
בנוסף, פנייה באמצעות עורך דין תניב בדרך כלל סכומי פיצוי גבוהים יותר.
לסיכום, מומלץ כי תפני לחברת הביטוח באמצעות עורך דין ולא לבד.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן