האם מגיע פיצוי בגין איחור טכנאי לאחר החלון שנקבע?

|

טכנאי מאחר ב-3 שעות

מור 01/04/15
שלום רב,



אני רכשתי מכונת כביסה, תחילה הוסבר לי שמוביל צריך להביא לי את המכונת כביסה ולאחר יקבע מתקין.



ביום א' נקבע לי שעת הגעת של מוביל בין 8:20 -10:20 בשעה 10:44 נשלחה לי הודעה שהמוביל יאחר בשעתיים עקב תקלה ברכב לבסוף הוא הגיע בשעה רבע ל12 להלן איחור של פחות משעתיים, האם על כך אני זכאית לפיצוי?



שנית הזמנתי מתקין ביום אחר בין השעות 8-10 בשעה 9 ורבע יצרו איתי קשר אחרי טענה שניסו לתפוס אותי כמה פעמיים דבר שלא נכון, ושוב הוא איחר רק בשעה וחצי איחור משמע הגיע ב11 וחצי.



מיותר לציין שכתוצאה מכך הפסדתי שעות עבודה. האם אני זכאית לפיצוי על אף שזה לא חרג ממגבלת שעתיים? האם השעתיים נספרות מהשעה האחרונה של חלון הזמן שהוקצב או החל מתחילה החלון הזמן? נוסף המתקין טען שעצם זה שהודיעו לי בתוך חלוחן זמן פותר אותם מחלון השעתיים, האם כך הדבר?



תודה רבה וחג שמח 

האם מגיע פיצוי בגין איחור טכנאי לאחר החלון שנקבע?

עו"ד אבי קיסוס מנהל 02/04/15
לטעמי כן. יש דעות לכאן ולכאן ממתי מתחילות אותם שעתיים להספר, לדעתי, לפי נסח החוק, הן מתחילות להספר החל מתחילת החלון, אך יש דעה אחרת שסוברת שהן מתחילות להספר מסוף חלון השעות. 
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

מנהל פורום עורכי דין

שלהב 117 ספיר, ערבה תיכונה

aykisos@gmail.com

האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן