כיצד ניתן להתמודד עם רשלנות השוטר ברישום דו"ח מהירות?

|

רשלנות השוטר ברישום הדו"ח

שירה 28/06/10
שלום, קיבלתי דו"ח מהירות משוטר תעבורה(מתנדב).
את הדו"ח קיבלתי למרות שלא עברתי על המהירות המותרת ואת זה כרגע אני שמה בצד היות והשוטר נהג ברשלנות במילוי הדו"ח ובכל מה שקדם לפניי והייתי מעוניינת לדעת אם אצטרך להגיע איתו לבימ"ש או שאני יוכל לסגור את הנושא הזה קודם לכן.
ראשית מעבר לזה שאחד השוטרים מבין השניים, לא החזיק במכשיר לייזר לפניי שעצר אותי, אלא היה באמצע הכביש , עצר מישהו שנסע לפניי במהירות מצד ימין שלי(כאשר אותי עצר מהנתיב האמצעי מתוך 3) ,הוא היחיד מבין שני השוטרים, שרשאי להחזיק באקדח הלייזר ובוודאות ראיתי שלפניי שעצר אותי הוא כבר עמד באמצע הכביש ועצר מישהו מימיני שהוא זה שצולם במכשיר הלייזר ולא אני.
כאשר הגענו לשלב מילוי הדו"ח השוטר עשה זאת ברשלנות:
1. תעודת הזהות הרשומה שם שגוייה(חסר ספרה).
2.ביקשתי ממנו לרשום מה שיש לי להגיד בין אם אני צודקת ובין אם לא והוא סירב מספר פעמים וגם הקלטתי אותו,|(הוא החליט על דעת עצמו מה לרשום שאמרתי) לכן גם סירבתי לחתום עד שירשום מה שיש לי להגיד.
3.הדו"ח לא קריא- ביקשתי ממנו שיסביר לי מה הוא רשם והוא סירב - יש לי גם את זה מוקלט.
אודה לתשובתך.

תלוי

|עו"ד חקלאי. נועה 28/06/10
באיזו מהירות נהגת?
אם קיבלת הזמנה למשפט נסי להיפגש עם התביעה ולהגיע להבנה באשר לאופן סיום התיק.

אם קיבלת דוח לשלם קנס - באפשרותך לבקש ביטול הדוח תוך 30 יום. נמקי היטב. אם תסורבי - באפשרותך להגיש בקשה להישפט ואז כשתקבלי תאריך דיון תוכלי להיפגש עם התביעה ולנסות לפני משפט לשכנע אותם בצדקתך.
בהצלחה
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן