שלום לסמוי

|

לגיא "אנשים באדום" – תרגיע!

א. 18/10/08
גיא,
אתה מעצבן.
חשבתי רבות איך לכתוב זאת בצורה מנומסת בלי לפגוע, אבל ככל שקראתי יותר תגובות שלך, התגובה שלי הפכה להיות קיצונית יותר, והבנתי ששום דבר אחר לא יחדור את עור הפיל שלך.
מצטער על הבוטות.
האנשים שפונים לפורום זה אינם עבריינים. רובם עברו עבירת תנועה והם מחפשים עצה, או לפחות אוזן קשבת. הם לא קיבלו אותה מהשוטר, וכנראה שגם לא יקבלו אותה בבימ"ש. למה הם צריכים את ההטפות שלך? הם אינם רוצים לשמוע הערות כמו "היית צריך לחשוב על זה קודם", "שברת שילמת" ושאר ההערות שאיני מעריך כלל? למה החתימה המעצבנת שלך שיוצרת אנטגוניזם כזה?
דיי, תרגיע. פה אתה לא שוטר. אם פה אתה מתנהג ככה, לא פלא שלא סובלים אותנו (כן, גם אני מתנדב, גם לי חשוב למנוע תאונות).
זה נשמע כאילו אתה נהנה לחנך אנשים, שזה כשלעצמו דבר טוב, אבל זה לא המקום!
אשמח לקרוא תגובה ברמה, בלי להזכיר לי שעבירת תנועה היא עבירה פלילית, ואת כמות הנפגעים בתאונות.

שלום לסמוי

גיא "אנשים באדום" 18/10/08
קראתי בתשומת לב את תגובתך וחשבתי אם וכיצד עליי לשנות משהו ...
אני לא מכיר את הגולשים ואני מניח שגם לא אתה, אולם מניסוח השאלות ניתן "לקרוא בין השורות" ולהבין גם מה שלא כתוב.
אני משתדל מאוד לענות באופן מקצועי גרידא בלי להיות "מחנך".
לידיעת כל הגולשים שאני יוצר אצלם ...... אחסוך לכם את המיילים שאני מקבל לגבי שאלות ועצות וכן את התודות והערכה לפעילותי כאן.
יחד עם זאת על כולנו להפנים ולהטמיע (וזה יקירי, גם אתה כמתנדב במשטרה עדיין לא עשית !) שעבירת תנועה עלולה להסתיים במצב גרוע יותר מדו"ח ....... ותסלחו לי , אבל זה המצב. אני כמתנדב במשטרה "מפליג" בהסבר לנהג מעבר לדו"ח (אם קיבל, ולפעמים לא) ומייעץ לו, אולם יחד עם זאת תשובה של נהג "מה בסה"כ קרה / לא קרה כלום / לך תתפוש גנבים" מוכיחות כי עדיין הנושא הזה לא חדר ללב של האנשים, ולצערנו הם מבינים זאת, רק כאשר זה פוגע בהם.
הצעת לי לא לחנך ... ומה אתה עשית ? היית יכול לפנות אלי באופן אישי ולחסוך לכל הגולשים את ההודעות הנ"ל.
אני חוזר ופונה לגולשים - בנהיגה תתרכזו בנהיגה ! אל תפריעו לעצמכם, ואל תיתנו שיפריעו לכם. אם יש צורך חשוב, אנא עשו הפסקה טפלו בבעיה ותמשיכו באחריות כדי שתגיעו בשלום.
אודה לתגובות, גם אישיות לגבי פעילותי כאן. (ואודה לכם - אל "תשכפלו" את הודעתכם).

שנה טובה מאושרת עם אדיבות סבלנות ואחריות בדרכים !

נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! !

גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה,

מייל : guy@anashimbeadom.org
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן