האם מגיע לי החזר נסיעות לאחר שהדרכה בוטלה ברגע האחרון?

|

האם מגיע לי החזר נסיעות ?

הנאיבי 13/12/10
אני גר ברמלה .
הוזמנתי בשבוע שעבר על ידי כוח אדם מסויים בראשון לציון להגיע אתמול - יום א' להדרכה בשביל השגחת בחינות בגרות .
בסניף עיר מגורי שבה אני עובד באותה מסגרת של עבודה נאמר לי כי יש יותר מידי משגיחים וכי אם צריך יקראו לי .
וכך הגעתי לסניף נוסף שלהם בראשון לציון שכן הסכימו לקבל אותי מאחר שאני עושה את העבודה כבר 3-4 שנים דרך חברות שונות של כוח אדם ןמכיר את הרגולציה של העבודה די טוב .
קמתי בבוקר מוקדם , הדלקתי את הדוד מים לשעה , התקלחתי לקחתי סנדויצים ועזבתי את הבית ב09:30 בבוקר כדי להגיע למקום ההדרכה ב11:30 בראשון לציון .
תוך כדי שאני ממתין זמן רב בגשם לתחבורה ציבורית ונרטב , ומחליף בין הקוים השונים ... אוטוטו מגיע למקום ההדרכה , מתקשרת אלי האחראית להשגחות ואומרת לי שבוטל ההדרכה !?!
הייתי בשוק טוטאלי !
היא אמרה שהיא מתנצלת בזה שהודיעה לי ברגע האחרון , למרות שהסברתי לי שאני עוד מספר דקות יורד במקום ההדרכה .
טוב בלית ברירה עשיתי פרסה .
ההפתעה הלא נעימה שציפתה לי זה כאשר חזרתי הביתה כולי רטוב , והיא מציינת לי באימייל שלא ישולם לי החזר נסיעות ליום זה .
עוד יותר הייתי בשוק והפעם כועס עוד יותר .
השאלה שלי היא פשוטה ומתחלקת ל-2 בבקשה :
1. האם מגיע לי החזר נסיעות ?
2. במידה וכן מגיע לי וחברת כוח האדם לא רוצה לשלם , האם יש לי עילה לתבוע בבית דין לעבודה ?
כמובן שאני לא רוצה לתבוע ולפתור ת'בעיה בדרכי נועם , בסך הכל רק ביקשתי שיחזרו לי את הנסיעות , אני אפילו לא מציין שלקח לי 4 שעות פלוס על הנסיעות הלוך ושוב . הנאיבי





*הערת מערכת לנוחותך - מצא עו"ד באינדקס עורכי הדין: עורכי דין בראשון לציון

החזר נסיעות-דיני עבודה

עו"ד שי בן נתן 13/12/10
1. כן. אתה זכאי להחזר הוצאות הנסיעה עבור יום העבודה, וגם לשכר העבודה באותו היום.
2. יש לך עילה להגיש תביעה בבית הדין לעבודה הן עבור יום העבודה והן עבור החזר הנסיעות.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן