מזמינים אותו למשפט בשל התוצאה שהתקבלה במדידה

  • נהיגה בשכרות | נשלח מאתר
    קרן | 09/11/2009 23:37

    שלום, חבר שלי נתפש נוהג, ושתינו רק שתי בירות, אני והוא. האם זה יכול להיות שמזמינים אותו למשפט בגלל שליש בירה?

    • מזמינים אותו למשפט בשל התוצאה שהתקבלה במדידה
      אורן המקורי | 10/11/2009 05:52

      שתיית אלכוהול משפיעה על כל אחד אחרת (בין היתר גם לעניין התוצאה)

    • אלכוהול ונהיגה >>> תאונה >>> אסון לחיים !
      גיא "אנשים באדום" | 10/11/2009 13:34

      מה זה משנה 1/3 בירה או 1/2 בירה ? אלכוהול הרי משפיע על התנהגותנו, יש מצבים שזה בכייף כשאתה במסיבה, או לא משנה כשאתה בבית מול המרקע, אבל כשאתה נוהג זה עלול להיות מ-סו-כן ! אין לנהוג תחת השפעת אלכוהול ! השילוב הזה הרסני מאוד לך ולאחרים. אתה מוזמן למשפט כי בדמך נמצאה רמה גבוהה יחסית למותר ללא קשר לכמות ששתית. ודרך אגב - למה בכלל מותר לשתות "אפילו טיפה" ולנהוג ? אני חושב שעדיף שאולי נהנה פחות, אבל שנישאר בחיים. ואם אתה שואל מה להגיד במשפט - אל תמציא סיפורים, תפנים את הסיכון, תודה, תתנצל, תבטיח שלא תחזור על כך ותקבל את העונש בכבוד. נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com