ימי חופשה- דיני עבודה

  • חופשה במשרה חלקית
    חיים | 01/04/2009 23:10

    לעבודה במשרה חלקית של יומיים בשבוע מה בסיס הזכאות לימי החופשה? ידוע לי שזה מס' ימי העבודה בשנה לחלק ל-200 ואז להכפיל במס' ימי החופשה השנתית רק לא ברור לי לאיזו טבלה להתייחס לפי 5 או 6 ימי עבודה בשבוע. העובד הנוסף שיש עובד בד"כ 6 ימים בשבוע.

    • ימי חופשה- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 02/04/2009 13:59

      אם במקום עובדים 6 ימים אז לפי 6 ימים , אבל באופן כללי לפי 5 ימים.