התיישנות דוח חניה

  • התיישנות דוח חניה
    דוד צ | 20/05/2024 10:27

    שלחתי ערעור על דוח חניה בתאריך 24.03.23

    העירייה לא הגיבה במשך שנה וחודש (הגיבה בתאריך 30.04.24)

    האם יש כאן התיישנות ?

    • התיישנות דוח חניה
      דוד | 21/05/2024 09:15

      הדוח נשלח בזמן אבל התשובה של העירייה לערעור לקחה יותר משנה.כלומר - העירייה לא עשתה דבר במשך למעלה משנה. האם יש התיישנות ?

      • התיישנות
        יעקבי | 22/05/2024 22:22

        שלום דוד,

        עבירות תנועה מסוג קנס הן בקטגוריה של חטא.

        התיישנות תחל אם הרשות המקומית לא נקטה בדרך כלשהיא לגביית החוב וחלפו שלוש שנים.

        הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע

        • התיישנות דוח חניה
          דוד צור | 23/05/2024 15:17

          זהו. שזכור לי שקראתי פעם שהתקופה היא שנה.דהיינו - אם הרשות לא נקטה בצעד כשלהו משך שנה (ולא 3 שנים) כפי שכתבת,אז יש התיישנות. האם אני טועה ?