רושם ראשוני בלבד

  • קיבלתי דוח בסכ 500 ש"ח-חניה עם 4 גלגלים על המדרכה
    ענת | 02/07/2010 12:38

    ברחוב הפרדס בתל אביב יש חניה כפולה ( יש אפילו סימון על האספלט) על המדרכה . שכנה סיפרה שהחניה אף הייתה שייכת לאדם פרטי אך תושבי הרחוב ביקשו להפוך אותה לציבורית. בשבוע האחרון החלה הערייה לתת דוחות ללא שום הזהרה. לאחר שב14 שנים האחרונות לא ניתן שם כנס . אני ותושב נוסף סמנו שילוט הזהרה. האם אני יכולה לערער?

    • רושם ראשוני בלבד
      אלפי | 02/07/2010 21:10

      צירפת שתי תמונות (אחת - בגוף המסר והשנייה - הקובץ parking.jpg). למרות שהשדלתי איני יכול לקשר בין שתי התמונות (לדמיין את הרכב החונה כאילו - נעמד על הסימון המוצג בתמונה השנייה). יחד עם זאת, הייתי מעדיף:1) תמונה אחת בלבד (כוללת את החומה ואת שפת המדרכה), שבה ניתן להבחין בקלות ברכב נעמד על הסימון (אותו הצגת בתמונה השנייה).2) נא לפנות (באופן פרטי) לבעל הנדל"ן הנ"ל לצורך בירור האם השטח עליו חנה הרכב כלול (לפי הרשום במינהל המקרקעין) בשטח הפרטי של הנדל"ן. אם כן, אז אין רשות מקומית יכולה לאסור חנייהבשטח פרטי כלשהו (אלא רק בשטח ציבורי).