תשובה חלקית

  • נהיגה ב - 42 קמ"ש מעל למותר
    אתי | 09/06/2010 16:16

    בעלי נתפס ע"י שוטר היום שמדד את מהירותו באקדח לייזר, השוטר טען שבעלי נהג בדרך בין עירונית במהירות של 132 קמ"ש. השוטר לא סימן לבעלי לעצור בצד אלא רדף אחריו עם הניידת וקרא לעברו לעצור. בעלי טוען שהוא בכלל לא היה במהירות הזו. אך איך ניתן להוכיח את זה? יש לו מחר התייצבות בתחנת המשטרה, אציין כי העבודה של בעלי היא מחייבת רשיון, מה שאומר שאם חס וחלילה שוללים לו את הרשיון הוא לא יכול לעבוד. והוא המפרנס היחידי ולנו יש 2 ילדים. אני ממש זועקת לעזרה, מה עושים?? תודה רבה מראש על כל תשובה. אתי

    • תשובה חלקית
      ג'ימי מינאוי | 09/06/2010 18:43

      לבעלך עומדת האפשרות לייתן הסבר ולבקש מהקצין להימנע מפסילה מנהלית ב-30 יום שכן פרנסתו מבוססת על רישיון הנהיגה וכן הוא נשוי ואם יש ילדים אז גם לציין זאת. להגיד שבבית המשפט הוא יציג את טיעוניו ואם ביהמ"ש יחליט לפסול אז הוא יקבל את העונש. במידה והקצין החליט לפסול- ניתן לפנות לביהמ"ש בבקשה לביטול הפסילה- לבית המשפט יש שק"ד להורות על ביטול הפסילה/הפחתת התקופה/השארת הפסילה כפי שהיא. בהצלחה.

    • הכנה לשימוע פסילה מנהלית בעקבות דו"ח מהירות
      עו"ד אנושי אלי | 09/06/2010 21:39

      אתי, בעלך אמור להתיצב לשימוע אצל קצין תנועה, עליו להסביר לקצין שלטענתו לא ביצע כל עבירה ומה משמעות איבוד הרשיון לגבי עבודה ומשפחה ובכלל עדיף להשאיר את נושא הפסילה לשיקול דעת בית המשפט. באם יפסל יש לפנות לקבלת יעוץ משפטי לעניין הגשת בקשה לביטול הפסילה המנהלית. ואם לא יפסל הרי עדיף להתיעץ בטרם הדיון. בהצלחה, עו"ד אלי אנושי מנהל פורום תעבורה.

      • תודה רבה לשניכם. הוא נסע עכשיו למשטרה מקווים לטוב.
        אתי | 10/06/2010 07:54

        תודה.

        • תעדכני אותנו בבקשה.  לת
          דוד | 10/06/2010 23:52