בעייתי משהו ........

  • דוח על דיבור בפלאפון בזמן נהיגה
    ללל | 16/03/2010 19:12

    קיבלתי דוח על דיבור בפלאפון בזמן נהיגה .הדוח לא כל כך ברור אבל ממה שהצלחתי להבין שהחזקתי את הפלאפון בצד ימין והיה תנועות שפתיות ואחר כך הפלאפון היה בצד שמאל אני אמנם דיברתי בטלפון והפלאפון היה לשניה ביד ימין אבל דיברתי עם אוזניה בלוטות. אין לי עבירות תנועה מלבד אזהרה מלפני שנה ושמונה חודשים על חניה באדום לבן. הדוח הוא על סך 1000 ש"ח ו-4 נקודות האם יש סיכוי שאם אני אשלח להם מכתב ימירו לי את הדוח לאזהרה

    • בעייתי משהו ........
      גיא "אנשים באדום" | 16/03/2010 21:31

      מדבריך ניתן להבין שהדוח ניתן לקריאה, כך שאין כאן סיבה לביטולו עקב "כתב לא קריא". החזקת הנייד ביד (שים לב ! לא הדיבור הוא העבירה) היא העבירה ותוך כדי כך נוצרת הסחת הדעת והמרחק לתאונה קצר. לדעתי לא ימירו לך את הדוח לאזהרה כי קיבלת דוח (אזהרה) לפני פחות משנתיים והדבר לא תואם את הקריטריונים של המשטרה. יחד עם זאת להגיש את הבקשה "לא עולה כסף" ומקסימום ..... תקבל תשובה שלילית. להלן הסבר לגבי בקשה להמרת הדוח לאזהרה. קריטריונים לדו"ח אזהרה : הודאה בביצוע העבירה וותק רישיון נהיגה חמש שנים לפחות העבירה היא ברירת משפט (ולא הזמנה למשפט) אין לנהג שום דו"חות בשנתיים האחרונות. נסיבות ביצוע העבירה ושיקול דעת של המשטרה. את הבקשה שולחים לתחנת המשטרה הקרובה למקום האירוע בהתאם לכתובות הרשומות בגב הדו"ח. אם יעברו שלושה חודשים מיום רישום הדוח ולא קיבלת תגובה כדאי מאוד לשלם אותו. לשאלות נוספות ניתן לפנות אלי במייל. עבירת תנועה > תאונה = אסון ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com