כן הוא רשאי, איזה חוק ? ? ?

  • דוח שוטר

    שלום. האם שוטר ללא מדים יכול לתת דו"ח ? מהו החוק לגבי השוטרים בעת מתן דוח?

    • כן הוא רשאי, איזה חוק ? ? ?
      גיא "אנשים באדום" | 23/11/2009 07:28

      שוטר נמצא בתפקיד כל עוד הוא שוטר וטוב שכך ! כך הוא יכול לסייע ולהציל בכל מקרה בהם נדרש להיות שוטר. שוטר יכול להיות "על אזרחי" כשהוא בתפקיד כי בתפקידו אין צורך במדים כגון בילוש, סמוי וכד'. תאר לך שעקב פעולתו העשויה להיות גם כשהוא "לא במשמרת", ולמרות זאת הוא גילה תושייה, אומץ לב ופעל באופן כזה שבזכות האיכפתיות שלו ניצלו חיי אדם, לדוגמא. אני מציע שנתחיל לנהוג באופן תרבותי אדיב מתחשב וגם על פי החוק ! די לנו מלסכן את עצמנו ואת האחרים ולחפש איך "להפיל" את השוטרים שעושים את תפקידם הקשה וכפוי הטובה באופן תמידי ובנאמנות. ואל תספרו לי על שוטרים שסורחים, כי יש כאלה בכל תחום תפקיד ורמה- תאו תראו ותשמעו בחדשות. נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • בגלל כמה תפוחים רקובים שלא דואגים להוציא מהסל
        א.א. | 23/11/2009 15:26

        אנשים מאבדים את אמונתם בשוטרים. ומהסיבה שאתה אומר פה "ואל תספרו לי על שוטרים שסורחים" אתה לא רוצה שנספר לך, וההוא לא רוצה לשמוע, וההוא, וההוא, וההוא. לפי התגובות שלך פה נשמע שאתה מורעל על המשטרה (במובן החיובי) אבל יש מעטים כמוך וחבל. והאמירה "יש כאלה בכל תחום , תפקיד , ורמה ." ממש לא מנחם את האזרח הקטן. שלפעמים נגרם לו עוול בגלל שוטר שמנצל את תפקידו לרעה. סליחה שלא הקשבתי ובכל זאת הבעתי את דעתי.

        • נכון אני "מורעל"
          גיא "אנשים באדום" | 23/11/2009 21:46

          נכון יש הרבה "תפוחים רקובים וסורחים" במקומות רבים מדי במדינתנו. אני לא מקנא במי שצריך לסבול ממעלליו של תפוח כזה. אני וחבריי עושים הכל כדי לתת את "השרות" הטוב המקצועי והאדיב ביותר. תאמין לי שיש אנשים המקבלים ממני דוח ולא מקללים ואף ההיפך. נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • אזרח יכול להגרום לדוח אז בוודאי ששוטר ללא מדים
      עו"ד אילון אורון | 24/11/2009 13:49

      בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום