תשובה חלקית

  • מצלמה אלקטרונית - מהירות מופרזת
    רון | 05/11/2009 17:21

    צולמתי ע"י מצלמה אלקטרונית בכניסה לחיפה, 102 במקום 70. הזמנה למשפט, 10 נקודות.שאלות:היכן משיגים את הצילום?האם 102 זה אחרי או לפני הפחתת 5 קמ"ש? האם מפחיתים במצלמה זו (כנראה נייחת, לא ראיתי כלום)?אין לי עבירות מזה 7 שנים ובסה"כ 5 עבירות ב 42 שנים, ללא קורסים וכיו"ב - מה צפוי? איך יוצאים רק עם קנס (קטן) ונקודות?האם לקחת עו"ד? מה צפוי להיות המחיר?האם שווה לכתוב מכתב ו"לבקש רחמים" או להילחם?תודה

    • תשובה חלקית
      אורן המקורי | 05/11/2009 18:24

      1. את התמונה ניתן לבקש בפנייה ליחידת המשטרה ששמה מופיע בראש הדו"ח. 2. בצילום אין הפחתה אלא רק באקדח לייזר. 3. ככל שעברך התעבורתי מקל כך הדבר ישפיע על חומרת העונש. אם אין כלל עבירות מהירות בעברך התעבורתי הדבר יעזור מאוד. 4. תמיד כדאי להתייעץ עם עו"ד. ייעוץ ראשוני אינו כרוך בתשלום.

      • מצלמה אלקטרונית - המשך
        רון | 05/11/2009 19:33

        תודה על ההתייחסות.האם לפס"ד שהתפרסם בימים אלה (ראה בהמשך) יש משמעות לגבי?כיצד אפשר לדעת איזה מצלמה צילמה אותי?האם ידוע לך אם המשטרה כבר מכיילת בתקופה האחרונה?תודה ביהמ"ש מחוזי בבאר שבע: אין להסתמך על מצלמות המהירות:בית המשפט דחה את ערעור המדינה וקבע שכל נהג אשר קיבל קנס על מהירות רשאי לדחות את האישום, מאחר והמכשירים לא עוברים איפוס

        • לא מוכרת לי הפסיקה הנ"ל
          אורן המקורי | 06/11/2009 11:19

          בדו"ח רשום היכן המצלמה ממוקמת.

          • מצלמה אלקטרונית - פס"ד מדהים
            רון | 06/11/2009 12:11

            בדוח לא רשום דבר מלבד מס. סרט ותמונה ושם היחידה (חיפה).אני בטוח שאתה מכיר את פס"ד - עושה הרבה רעש בימים אלה. הנה קישור: http://info1.court.gov.il/Prod03/ManamHTML5.nsf/D0BEF011B87DC6614225765B005157C3/$FILE/31BCDB99BD80BEE442257419003A3986.html?OpenElement