לעמוד במקום שמותר לנכים

  • תו חניה נכה
    חגית כהן | 21/08/2009 17:29

    שלום רב בעלי נכה בעל תו חניה למרות זאת הפקים בעירת ירושלים לא מפסיקים לתת לו דוחות . שהוא עומד במקום עם מדחן הוא מקבל דוח כי הוא לא שם כסף, הוא עומד האדום לבן ולא מפריע לתנועה הוא מקבל דוח , נמאס לנו לגשת לבקש לבטל או להישפט כשאנחנו מגיעים להישפט השופטת לא באה לטובתנו ויוצא שבסוף אנחנו משלמים חצי המסכום זה פשוט מיאש פנינו לאחראי על הפקחים בעיריה וזה לא עזר אני אשמח אם אוכל לקבל עצה מה לעשות תודה חגית

    • לעמוד במקום שמותר לנכים
      ישי | 22/08/2009 09:35

      זה שיש תו נכה, זה לא אומר שהוא יכול להחנות את הרכב היכן שמתחשק לו. תתבוננו בגב של תו הנכה הישן ותראו מה שכתוב שם: נכה רשאי להחנות במקום שאין החניה מותרת אלא אם התקיימו כל אלה: אין סיכון לעוברי דרך ויש מעבר חופשי להולכי רגל, עגלות ילדים ולעגלות נכים. החניה אינה גורמת להפרעה ממשית לתנועה. בסמוך למקום האמור לא מצוי מקום שבו החניה מותרת או מקום חניה מוסדר לנכים או שהם לא היו פנויים בזמן החניה. זה כמובן גם תלוי בדרגת הנכות של בעלך, האם הוא מהלך חפשחי או נזקק לכסא. בנוסף: אסוא לחנות לפני צומת או מעבר חציה. אסורה חניה כפולה, בכניסה לחצר בית או בנתיב תנועה ציבורית וכד'. הכלל המנחה הוא, תו נכה מאפשר לך לחנות בחנית נכה ותו לא.