אכן החוק איתו במקרה זה

  • תאונה בעקבות עצירה פתאומית ללא סיבה
    משה | 15/08/2009 21:57

    בעקבות עצירה פתאומית ללא סיבה וללא איתות של רכב לפני פגעתי ברכב. הפגוש שלו התכוץ וכן קידמת הרכב שלי. אני נהגתי במהירות רגילה והנהג עצר באור ירוק לפני יציאה לצומת. מי אשם? מי חייב לשלם על הנזקים (שלי ושלו) יש לציין שהנהג בעצמו מודה שלא היה בסדר אך טוען שהחוק הוא לצידו. אשמח למענה מהיר ביותר.

    • אכן החוק איתו במקרה זה
      מור "תשמור תגיע רחוק" | 17/08/2009 03:05

      אתה הוא זה שאמור לשמור מרחק (מרחק שאמור לספק לך מענה בשעת הצורך) כ במקרה זה. לעומת זאת יש את המקרים החריגים בהם האשמה היא לא בידיים שלך אך לא כאן. אין לראות תגובה זאת יעוץ או הכונה הן משפטית והן מיקצועית השימוש על אחריותך בלבד

    • עצירה בירוק אסורה ..
      עו"ד אילון אורון | 17/08/2009 19:19

      כאשר אין הצדקה לכך. אני מניח כי ביהמ"ש עשוי לחלק את הנזקים בנכם , אם העובדות שהזכרת יתקבלו על ידו. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום אינם מהוות תחליף ליעוץ

      • תאונה בעקבות עצירה
        משה | 18/08/2009 15:21

        אני כתבתי את השאלה. הנהג שהיה לפני ראה את ההודעה וטוען שהעצירה לא היתה לגמרי פתאומים כי הוא האט קודם.... האם גם אז תקף התשובה שבכל מקרה אסור לעצור בירוק ללא סיבה מוצדקת וההגיון אומר שאם יובא לבית משפט השופט יורה להתקזז ברמה מסוימת.????