אז מה אני אמור לעשות?

  • קנס לא מוצדק!!!!
    אורטל כהן | 12/06/2009 16:41

    אני רוכב על קטנוע.שוטר שנסע אחרי קרא לי לעצור בצד .אחרי בדיקת רשיונות טען שהלוחית רישוי שלי לא גלויה!!!!שקר מוחלט ! השותף שלו שנהג בניידת גם כן ניסע להוריד אותו מהעניין אבל כנראה שהגאווה של השוט מאוד מאוד נפוחה.אני מצרף תמונות שצילמתי ממש מאותו רגע כדי להראות לכם כמה העניין טיפשי וסתם יגרור אותי לבתי משפט וטרחה מיותרת.

    • אז מה אני אמור לעשות?
      אורטל כהן | 12/06/2009 16:43

      אני רואה שיש פה חברה שמבינים עניין.מה התהליך הכי יעיל שעלי לעשות?

      • מהצילום שצירפת
        אייל | 12/06/2009 18:24

        רואים בבירור שלוחית הזיהוי של האופנוע שלך מעוקמת ולכן לא רואים את המספר כולו. אז למה אתה בא בתלונות לשוטר? אם אתה כל כך רוצה, אתה יכול להישפט. לדעתי, שלם את הקנס וישר את הלוחית.

    • אני מוכן להתערב שדיברת בצורה מתחכמת עם השוטר
      מספיק | 12/06/2009 19:57

      והבאת את זה על עצמך. בלי קשר הלוחית אינה ישרה. קח בחשבון שאם אתה מבקש להישפט ותורשע הקנס יכול גם לגדול.

    • KNV KT NUMSE  לת
      גיא "אנשים באדום" | 13/06/2009 16:17

      • סליחה, טעות !  לת
        גיא "אנשים באדום" | 13/06/2009 16:48

    • למה לא מוצדק ? היכן השקר המוחלט ?
      גיא "אנשים באדום" | 13/06/2009 16:47

      אני מוכן לעזור לך אולם לשם כך אתה אמור לענות על מספר שאלות : 1. האם הלוחית ישרה ? 2. בהנחה שאתה כופפת אותה, למה עשית זאת ? 3. האם אתה באמת חושב שהגאווה של רושם הדו"ח נפוחה והעניין סתם טפשי ? 4. למה נרשם נגדך הדוח ? אני אעזור לך במתן התשובות : 1. הלוחית עקומה בצידה הימני ! 2. עשית זאת כדי להימנע מיכולת "תפיסתך" לאחר שתצטלם במצלמות של המשטרה, כלומר במידה ותעבור באור אדום או תטוס במהירות גבוהה החלטת להכשיל את המשטרה ביכולתה לאתר אותך כי בתמונה מספר הרישוי יהיה חלקי. 3. אין זה משנה מה אתה חושב על השוטר ועבודתו, גאוותו אינה נפוחה אלא אתה חושב שמותר לך לעשות הכל ולהתנהג כעבריין ! השוטר השני שכח לרגע שכך אתה מרשה לעצמך "לשים פס" על החוק ולסכן את שאר המשתמשים בדרך. לצערנו הרבה (ולא עשיתי הכללה) רוכבים מרשים לעצמם להשתולל בכביש ולהוות סכנה לאחרים. חשוב לרגע מה היה עלול לקרות אם רוכב אחר היה עובר באדום והיה פוגע בך כשאתה נסעת בכיוון השני ? יתכן ולא היית כאן ........ 4. על עבירה כזו צריך לרשום דוח חמור בנוסח "הכשלת המשטרה בתפקידה" כי במעשה זה אתה מכשיל את המשטרה בתפיסת עברייני תנועה מסוכנים. אני מקווה שעל אף דבריי הקשים, הבנת טוב יותר את הנושא, ואם הצלחתי לשנות ואף במעט את דעתך על הנושא והבנת את הסכנות שבכביש - דיינו ! לשאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אלי ישירות למייל שלי. סע כחוק - ותגיע רחוק ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • גיא הלוי - את המייל שלי שפירסמתי - האתר צינזר
        מישפחה פגועה | 13/06/2009 17:23

        חפש אותי באתר זה במילות החיפוש "מישפחה פגועה" ותגלה כיצד צינזרו את המייל שלי כשרציתי ליצור קשר עם מוכה גורל כמוני (לא בנושא תעבורה) ניתן לצפות מאתר עורכי דין אי משוא פנים.

        • מה הקשר ?
          גיא "אנשים באדום" | 13/06/2009 18:40

          לא מצאתי ידיעה כזו, לא הבנתי מה הקשר לידיעה הקודמת לגבי הדו"ח שלא התייחסת לתגובתי, אני לא מהנהלת הפורום ולא מייצגו. אני עוסק בבטיחות בדרכים ואשמח לשתף פעולה בנושא.

          • לגיא "אנשים באדום" הבהרה
            מישפחה פגועה | 13/06/2009 23:44

            הנהלת פורום דיני בנקאות צינזרה כתובת של אי מייל שלי בטענה שזה נוגד את תקנון האתר שאסור לגולש ליצור קשר עם גולש אחר את כתובת האי מייל שלך לא צינזרו-ולכן היגבתי- מה גם ששתי מטרות ההתקשרות שלך ושלי לא נעשו לשם הפקת רווח מיסחרי-ראה תקנות האתר הנהלת האתר - המייצג קהל מכובד של עורכי דין - נוקטת בשיטות הלא מכובדות של הפרד ומשול , ואיפה ואיפה. אני מסכים עם כל מילה שענית לרוכב האופנוע ולא היתה לי שום הערה להוסיף או לגרוע.קיויתי שתצטרף אלי למחאתי על הפעלת הצנזורה של האתר נגדי. תודה על תשומת הלב

            • מה הבעיה?
              לוין | 14/06/2009 05:48

              מה העניין הגדול ? הרי זה ידוע שיש דרך נוספת ליצור קשר עם גולש אחר בפורום כאשר על פי תקנון הפורום אסור לפרסם אימייל.

              • ללוין - אנא קרא את התקנון
                מישפחה פגועה | 14/06/2009 07:42

                לפי תקנון האתר - אסור לרמוז על כל אפשרות יצירת קשר עם גולש אחר בכל דרך שהיא. אפילו אם תתן קישור ובו רמז כיצד ליצור איתך קשר-הקישור יורד.התקנון הזה מזכיר כיום את אירן שניתקה את הקשר לבעלי הטלפונים הסלולרים על מנת שלא יצרו קשר עם העולם החיצון ובינם לבין עצמם אני מקווה שבקהילת עורכי הדין בישראל קיימים עדיין חברים שמתביישים בסעיף זה של התקנון. ואני מצפה מהם וגם מכב' למחות על כך. תודה