גש בהקדם להתייעץ עם עו"ד - הכמות גבולית ביותר

  • שכרות רק 270 מ"ג
    תןם | 01/06/2009 18:27

    שלום רב , לפני כמה ימים נתפסתי שיכור ובבדיקה עלה 270 מ"ג יענו 20 מעל המותר , רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את הפס"מ של ה30 יום יענו סיכוי שהשופט יבטלה ? מה השיקולים לכך ? אני נה ג חדש כבר שנה וחצי עם רישיון ללא הרשעות ועוד חודשיים מתגייס . ועוד משהו השמפט נקבע לחודש 12 יש מצב להקדימו ? תודה מראש ***הערת מערכת:לקריאה נוספת:שכרות

    • גש בהקדם להתייעץ עם עו"ד - הכמות גבולית ביותר  לת
      אורן המקורי | 01/06/2009 22:41

    • לאור הכמות יש הצדקה לביטול 30 הימים
      עו"ד אילון אורון | 02/06/2009 07:45

      מה שחשוב לא פחות הוא לטפל בחוכמה בתיק העיקרי, כי הכמות גבולית וותק הנהיגה שלך קצר. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשוובות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי

      • בקשה לביטול ?
        תום | 02/06/2009 10:05

        אז יש להגיש בקשה מחר בבוקר לביטול פסילה מנהלית ? האם מתתקיים דיון או לא ? ותוך כמה זמן יש החלטה בבקשה אם מגישים מחר בבוקר ? תודה

      • עו"ד אילון- הפס"מ בוטלה
        תמי | 14/06/2009 07:16

        שלום, בוטלה פסילה מנהלית והחזירו לי את הרישיון לאור הכמות ובשל דוח לא קריא וכשל ראייתי זמ מה שנכתב בפרוטוקול :) עכישו רציתי לדעת מה התכוונת שצריך לטפל בחוכמה בתיק העיקרי ? ולגבי וותק נהיגה שלי ולאור הכמות הקטנה !!!! וחוץ מזה עדיף לי להקדים את זה ולסיים כבר עכשיו או לדחות עד שאסיים נהג חדש

    • השכרות מסוכנת לנהיגה !
      גיא "אנשים באדום" | 03/06/2009 13:35

      גם אם שתית "רק טיפה" זה עלול להיות קטלני. זה שבארץ ההפקרויות הבלתי מוגבלות מותר לשתות ולנהוג זו בעיה רצינית. חבל רק שבאותה ארץ לא לוקחים דוגמא מארצות נאורות ומתקדמות יותר בהן אדם ששתה לא נוהג ! ! ! מתי נבין שבכביש לא עושים שטויות ??? מתי נבין שטעות בכביש עלולה לעלות בחיי אדם ? ביטול הפסילה / הקלה בעונש = פרס לנהג שהיה עלול להיות רוצח ! אתה חושב שלנהג כזה מגיע פרס ? אשמח להתייחסותך לדברי וצר לי שלע עניתי לציפיותיך. ולכל המקטרגים על תשובותי כאן - הבמה הזו נועדה גם להעלות את המודעות לנושא, ולראיה שמספר הנהגים שהפנימו את המסר והודו לי גדול ורב. סע כחוק - ותגיע רחוק ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • תגובה חשובה
      גיא "אנשים באדום" | 04/06/2009 15:57

      קרא את המכתב, חשוב עליו וספר לנו / לי את הרגשתך. סע כחוק - ותגיע רחוק ! נהג ! החיים בהגה שלך ! ! ! שמור עליהם ! ! ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com