טיפולי פוריות

  • עבודה חדשה+טיפולי הפריה
    רוני | 14/07/2009 12:47

    שלום רב, פוטרתי מעבודתי הנוכחית וכרגע אני מחפשת עבודה. בעוד כחודש וחצי אני עומדת להתחיל טיפולי הפריה. רציתי לדעת האם עלי להודיע על כך למעסיק החדש (לכשאמצא עבודה). אם כן באיזה שלב. והאם הוא יכול לפטר אותי בשל הסיבה הזאת. אשמח לתשובה ולדעת כיצד עלי לבצע את ההודעה למעסיק

    • טיפולי פוריות
      עו"ד רענן קריב | 14/07/2009 15:43

      עליך להודיע לפני תחילת הטיפולים ולצרף אישור רפואי. הגנה היא רק לעובדת הנעדרת לצורך הטיפולים. אסור לפטר אותך בימי ההיעדרות מהעבודה לצורך טיפולי פוריות, ובמשך 150 יום אחרי ההיעדרות.