דיני עבודה - הודעה מוקדמת

  • כתבתי במכתב התפטרות שאתן יותר מחודש, האם מחייב?
    חגי | 31/03/2009 12:37

    לאחר יותר משניים במקום עבודתי, התפטרתי, מתוך רצון טוב ולמרות שמקום העבודה החדש מסכים לקבל אותי מייד. כתבתי במכתב ההתפטרות שבתאריך ____ מסתיימים הימים המחויבים לצורך הודעה מוקדמת אך כדי לאפשר חפיפה מסודרת אני אשאר עד תאריך__. מאז הבוסית פשוט מתנכלת לי, האם אני מחויב למכתב או שאני יכול לעזוב לאחר סיום ה - 30 יום? 30 הימים מסתיימים מיד לאחר הפסח, האם אני יכול פשוט לנצל את ימי החופשה על חשבון פסח ולסיים בפועל בערב פסח?

    • דיני עבודה - הודעה מוקדמת
      עו"ד רענן קריב | 31/03/2009 13:13

      המעסיק קובע את אופן מיצוי ההודעה המוקדמת. לרבות ניצול חופשה במהלכה. אם ננתת הודעה מוקדמת ארוכה יותר, עמוד בה כפי שהיית מצפה מהמעסיק לעמוד בהודעה מוקדמת ארוכה יותר. אם מפרים את זכויותיך אתה יכול להתריע ואולי גם לתבוע.