נסיעות כשכר קובע לפנסיה

  • החזקת רכזכמרכיב לפנסיה תקציבית
    שוש | 29/11/2008 09:31

    זו הפעם ה-3 שאני פונה אליכם ועדיין לא נעניתי אני עודבדת עשרות שנים ברשות מקומית מקבלת אחזקת רכב כהטבה בלבד רציתי לדעת באם יש מקום להכליל את הרכב בפנסיה אודה לכם באם תענו לי בהקדם אני רוצה לציין ששמרתי כתבה של בני ברק בעיתון ידיעות אחרונות מיום 13/3/2007הפיסקה האחרונה בכתבה אומרת{כל גמולן פקטיווי יוכר בבסופו של דבר ע

    • נסיעות כשכר קובע לפנסיה
      עו"ד אריק שלו | 30/11/2008 20:24

      הנני חוזר וטוען כי תשלום פיקטיבי לאחזקת רכב הוא חלק בלתי נפרד מהשכר הקובע של העובד. גם הפסיקה קובעת זאת במספר פסקי דין. גורמים רבים גדולים ו"מכובדים" לא מחשיבים את אחזקת הרכב חרף האמור לעיל בשכר הקובע לפנסיה.

      • תביעה לקבלת החזקת רכב ברכיב הפנסיה
        שוש | 26/12/2008 12:28

        תודה לך על תשובתך , האם מספיק שאני אגש למעביד והדרוש לחשב את החזקת הרכב לפנסיה ,או עלי לפנות לבית דין לעבודה שכרוך בזמן ובהוצאה כספית שאין לי לממן אותה