הבטחה בע"פ לעניין קידום העבודה

  • תוקפה של הבטחה
    אמיר | 28/11/2008 14:11

    רציתי לדעת מה תוקפה של הבטחה ע"י בעל סמכות בעסק הפרטי? האם זה מחייב כמו הבטחה מנהלית ברשויות מנהליות או אין לזה תוקף? אם הבטיחו לי קידום בעבודה וזה נערך מול הבוס- לא בחוזה חתום (שאז זה כנראה הפרת חוזה) אלא יש התכתבויות לא רשמיות שמאמתות זאת, ואח"כ הבוס חזר בו סתם- ניתן לאכוף את זה? ניתן לתבוע הפרשים בין תפקידים? תודה

    • הבטחה בע"פ לעניין קידום העבודה
      עוד עו"ד | 28/11/2008 15:16

      מאחר והבטחות בע"פ קשה יותר להוכיח, הרי שכלל שתצליח להוכיח את טענתך לעניין כזה או אחר תוכל לפנות לבין הדין לעבודה ולדרוש אכיפה של הבטחה זו או פיצוי כספי בגין אי קיומה / הפרתה בהצלחה