שעות נוספות נספרות על בסיס יומי ושבועי

  • שאלה לגבי שעות נוספות
    אפי | 17/11/2008 17:47

    במידה ואני עושה עם עובד הסכם ששעות העבודה שלו הם 160 שעות חודשיות - ממתי אני משלם שעות נוספות? האם לאחר 160 שעות או לאחר 186 שעות שהן משרה מלאה? תודה

    • שעות נוספות נספרות על בסיס יומי ושבועי
      שיר ורד | 17/11/2008 18:10

      בכל יום שהוא עובד מעל 9 שעות (אם עובד 5 ימים בשבוע) או בשבוע שהוא עובד מעל 43 שעות זה נחשב שעות נוספות. תנאים סוציאליים יש לתת על כל השעות הרגילות , גם אם המשרה מוגדרת כ 160 שעות.