תשובה

  • התפטרות עובדת לאחר חופשת לידה וחתימה על סעיף 14
    טלי | 15/11/2008 21:51

    שלום רב. כחלק מחוזה העבודה שלי חתמתי על סעיף 14 לחוק פיצויי פיטורין. אני כרגע בהריון ואיני מעונינת לחזור לעבודה לאחר חופשת הלידה. האם אני עדיין זכאית לפיצויי פיטורין מלאים (כלומר, משכורת אחרונה *ותק) למרות שחתמתי על סעיף 14? תודה מראש על העזרה.

    • תשובה
      שיר ורד | 15/11/2008 22:17

      במידה וחתמת על סעיף 14 כחוק, אזי בהתפטרותך תהיי זכאית לשחרור כספי הפצויים שהצטברו בקרן הפנסיה/ביטח מנהלים ללא השלמה. אם ישנם רכיבי שכר המזכים בפצויים (ושעליהם לא בוטחת) או שהפרישו לך פחות מ 8.33% תהיי זכאית להשלנת פצויים על אחוזים או רכיבים אלו.