תגובה

  • התייעצות דחופה ביותר
    יוסי | 11/11/2008 12:51

    אני בעל משרד תיוון. עבדה במשרד עובדת נקיון פעם בשבוע, ביום קבוע שנקבע בנינו. לא דיווחתי עליה. העובדת טוענת שהיא נפלה במדרגות של בנין המשרד שלי כשהיא הגיעה לעבודה ביום אחר מזה שנקבע בנינו, בהעדרי, וללא הודעה מראש שהיא באה לעבוד... היום היא מבקשת ממני לחתום לה על טופס תאונת עבודה... אין לי בטחון שהיא אכן עבדה אצלי באותו יום שישי, אני עצמי עבדתי ביום שישי והיא לא היתה, ואני לא מוכן שיעבדו אצלי בשבת. היא נבדקה בבית החולים בשבת... אנא תשובתכם הדחופה האם ניתן לחייב אותי בגין הפציעה שלה, כאשר שכחתי לציין שהיא עובדת במשרדים נוספים בבנין, אני לא יודע באילו ימים, וגם יתכן שהיא באה לבנין לכל מטרה אחרת... ולא אליי.. ואם אליי...לא ברשותי!

    • תגובה
      שיר ורד | 11/11/2008 13:29

      פנה לפורום ביטוח לאומי לגבי הדרך הנכונה לדווח עליה והשלמת חובות התשלום בגין תקופת עבודתה. כדאי לשאול שם גם לגבי מילוי הדו"ח, לדעתי עליך לציין בדו"ח את האמת. כלומר שהיא עובדת אצלך יום בשבוע ביום... וביום האמור לא זומנה לעבוד וגם לא נראתה כלל במשרד.