תשובה

  • אי קבלת כל דימי הפיצויים
    דנה | 08/11/2008 12:28

    אני עבדתי במפעל במשך 1 שנה ו9 חודשים במשכורת ממוצעת של 4500 ש"ח (שכר מינימום פלוס שעות נוספות) אחרי שפוטרתי קלבתי את הפיצויים רק כעבור שלושה חודשים כ3400 ש"ח שאלתי היא האם לא הייתי אמורה לקבל יותר כסף והאם העבודה לא צריכה לשלם לי על החודשים שהיא אחרה

    • תשובה
      שיר ורד | 08/11/2008 21:49

      בקשי הבהרות לאופן חישוב הפצויים, על פניו נראה שיש פער בנתונים. פצויי הלנת פצויים יש לתבוע תוך 60 יום מיום קבלתם בפועל, ללא הגש תביעה לא תקבלי פצויי הלנה, עם תביעה יש סיכוי מסוים לקבל .

      • בהמשך להיתכתבות
        דנה נתנאל | 09/11/2008 21:35

        בהמשך להתכתבות.... לא רק שהמפעל איחר לי את הפיצויים והחישוב הוא מוזר לחלוטין הם גם מעקבים לי כרגע את קבלת הפיציים החברת הביטוח בגלל שלא שלחו את הטופס של חברת הביטוח בצורה נכונה ועד היום הם מעבירים אשמה אחד מהשני ועוד לא קיבלתי את הכסף כאשר פוטרתי ב20.5 השנה וקיבלתי את הכסף בפועל מהמפעל ב28.8 כאשר פניתי להיסתדרות העובדים ביולי מי שמטפלת בתיקים חולה מאז ועד היום.... אני לא יודעת כבר מה לעשות ואני רוצה לדעת את הזכויות החוקיות שלי ומה עדיף לעשות