פיירול

  • מצב עובדי פיירול (PAYROLL) בחוק עובדי חברת כח אדם
    אמיר | 06/08/2008 18:54

    שלום, האם עובד פיירול נחשב בעיני החוק כעובד חברת כח אדם? באופן עקרוני עובד פיירול מקבל את מלוא התנאים שעובד ישיר מקבל לרבות תנאים סוציאלים מתנות וכו' ההבדל היחידי הוא שהתלוש המשכורת מונפק מחברת הפיירול וכן תוכנית אופציות שניתנת רק לעובדי החברה

    • פיירול
      עו"ד אריק שלו | 07/08/2008 12:31

      לא ברור למה אתה קורא פיירול. אם מדובר בחברת כח אדם כהגדרתה בחוק קבלני כח אדם אז חל החוק.

      • האם חברת השמה מוגדרת כחברת כח אדם

        מדובר על עובדי אדמניסטרציה בחברת הייטק שעובדים מספר שנים בחברה, ונחשבים כחלק אינטגרלי מהמערך , חוזה העסקה והשכר משולם ע"י צד שלישי (חברת השמה), אך תהליך הקידום העלאות שכר והטבות נקבעים ע"י חברת הייטק. השאלה היא האם חברת השמה מוגדרת כחברת כח אדם, וכיצד יודעים מהי ההגדרה המדוייקת. תודה

        • החוק לא הגדיר זאת
          שיר ורד | 07/08/2008 23:18

          המחוקק השאיר לפסיקה להחליט מתי חברה תיקרה חברת כח אדם.