פיצויים לאחר חופשת לידה

  • פיצויים לאחר חופשת לידה
    ענת | 20/04/2008 17:20

    שלום,אני כעת בחופשת לידה ומעוניינת להתפטר מעבודתי עם סיום חופשת הלידה. טרם הלידה עבדתי 4 חודשים במשרה מלאה ושנתיים ושמונה חודשים ברציפות באחוז מישרה נמוך יחסית של 60% כלומר 4 משמרות בשבוע של 6.5 שעות כול משמרת,ברצוני לשאול מס' שאלות: 1. כיצד יחושבו דמי הפיצויים שלי ותוךכמה זמן לערך אני צפויה לקבלם? 2. מה אני צריכה לטעון על מנת לקבל את דמי הפיצויים? 3.ממתי אוכל להודיע למעביד על התפטרותי כדי שייחשב חודש הודעה מוקדמת? 4. מה אני צריכה לבקש מהמעביד כדי לקבל אבטלה? תודה

    • פיצויים לאחר חופשת לידה
      עו"ד דרור חייק | 21/04/2008 10:36

      1. לפי המשכורת האחרונה. 2. להודיע כי את מתפטרת לצורך טיפול בילד. 3. לתת הודעה חודש לפני מועד חזרתך לעבודה. 4. אינך זכאית לדמי אבטלה אלא לאחר תקופה מסויימת של המתנה כי למעשה לא פוטרת אלא את מתפטרת

      • פיצויים לאחר חופשת לידה
        ענת | 21/04/2008 11:27

        בנוגע לתשובתך בסעיף 3 על חודש הודעה מראש. נותרו לי 5 שבועות עד תום חופשת הלידה האם חודש ההודעה מראש יכול להיספר מעכשיו בתוך תק' חופשת הלידה על מנת שלא אצטרך לחזור לעבודה כלל לאחר תום חופשת הלידה?