יפוי כוח לתושבת חו"ל

  • יפוי כוח
    יוסי | 20/12/2009 01:01

    נניח שיש שתי אחיות בעלות דירה ואחת האחיות בחו"ל והן רוצות למכור את הדירה - האם אחת יכולה לתת לשניה יפוי כח והיא בעצם תמלא את שטר המכר במקומה או שהייפוי הכח חייב להינתן לעו"ד (בארץ? בחו"ל? אפשר לשלוח בדואר?) אשמח להפניות לחוקים/תקנות רלוונטיות בנושא. תודה ויום טוב!

    • יפוי כוח לתושבת חו"ל
      |עו"ד עזרא שרון | 20/12/2009 11:29

      יש מסמכים הניתנים לחתימה רק על ידי המוכר עצמו (כגון-בקשה לפטור) וכאלו שניתנים לחתימה רק על ידי מיופה כוח שהוא עו"ד (למשל שטר מכר). בברכה, שרון עזרא, עו"ד