שכירות

  • השכרת דירה
    קירשון | 02/07/2009 14:25

    שלום, יש בבעלותי דירה שאני משכיר. שנה שעברה נעזרתי בשרותיו של עו"ד לצורך השכרת הדירה (חתימה על חוזה וכו'...) כעת תקופת ההשכרה של הדיירים נגמרה ואני הולך להשכיר אותה לדיירים חדשים. ברצוני לשאול האם זה נכון מצידי לקחת את הפורמט של החוזה הקודם ולהשתמש בו גם הפעם ללא עו"ד או שעדיף לקחת עו"ד לצורך התהליך ?(מה נכון יותר מבחינה משפטית-האם לחוזה שאני אעשה לבד יהיה תוקף ?) הערת מערכת: לקריאה אודות השכרת דירה >>

    • שכירות
      |עו"ד גיא פרבמן | 02/07/2009 15:40

      חוזה השכירות שנערך ע"י עו"ד הינו זכויות של עו"ד. המלצתי להסתייע בעו"ד ולא להעתיק ו/או לשכפל מסמך שנערך ע"י עו"ד. בנוסף האחריות המשפטית של עו"ד שמקבל שכ"ט תאפשר לך להיות יותר רגוע ובטוח בעניין .

      • השכרת דירה - תגובה לקירשון
        עו"ד צעירה מהתחום | 03/07/2009 10:04

        גם במידה ואתה מתכוון להשתמש בפומט קיים של הסכם שכירות קח בחשבון שייתכן שהשוכרים ירצו לעשות שינויים כלשהם בהסכם ועל מנת ותוכל להיות שקט ובטוח ששינויים אלו לא גורעים מזכויותיך כדאי להיעזר בעו"ד. מה גם שאתה לא בהכרח יודע אם הצד השני נעזר בעו"ד אז כדאי לדאוג לאינטרסים שלך... הערת מערכת: לקריאה אודות השכרת דירה >>