יש לבחון את הסכם המכר בכדי לשהשיב

  • חוזה מכירת דירה שלא קוים
    נעם | 17/03/2009 15:19

    חתמתי על חוזה למכור את הדירה שבבעלותי לפני כחצי שנה אני והמוכר פנינו לאותו עורך דין לאחר החתימה התברר שכמה מסמכים שהיו נחוצים לקונה על מנת לקחת משכנתא חסרים לעורך הדין שלנו לקח כארבע חודשים להשיג את המסמכים(היה צריך איזה יפוי כח ממישהו בארה"ב)כעבור עוד חודשיים שהקונה מרח אותי הוא הודיע לי שהבנק לא מאשר לו משכנתא כי עכשיו אין לו עבודה ולכן הוא מתנער מההסכם כמו כן אוסיף שכעבור חודשיים מיום חתימת ההסכם הופקד אצל עורך הדין המשותף שלנו צק ע"ס 10% מהסכום אני הודעתי לקונה שבנתיים לא אפדה את הצק עד להגעת המסמכים מתברר שלבנתיים הקונה ביקש את הצק מעורך הדין שלנו וזה החזיר לו אותו כעת אני עומד מול שוקת שבורה האם אוכל לתבוע את הקונה על אותם 10% (שע"פ החוזה צריך לשלם בעת הפרת החוזה) האם העו"ד פעל כשורה כשהחזיר לו את הצק?מה עליי לעשות? בתודה מידע נוסף: מכירת דירה

    • יש לבחון את הסכם המכר בכדי לשהשיב
      עו"ד זהר ארד | 18/03/2009 15:24

      וזאת לא נוכל לעשות במסגרת הפורום. רצוי לפנות לעו"ד אחר שיבחן את המצב העובדתי והמשפטי וייעץ לך בהתאם.