הוספת פרטים בצו קיום צוואה - דיני משפחה

  • צו קיום צוואה
    משה | 08/11/2009 08:53

    שלום, בצוואתה של סבתי לא הופיעו במפורש שמות היורשים, אלא רק המילה "שארים". בבקשה לצו קיום הצוואה מופיעים במפורש שמות היורשים וחלקם בירושה, אך בצו קיום הצוואה שהוצא ע"י בית המשפט לא מופיעים השמות במפורש, אלא רק רשום שהצוואה מאושרת. בטאבו מסרבים להעביר את דירתה של סבתי על שמות היורשים בטענה ששמות היורשים צריכים להופיע או בצוואה או בצו קיום הצוואה, ושהבקשה לצו קיום הצוואה אינה חלק מהצוואה ומצו קיום הצוואה. עורך הדין שטיפל בבקשה טוען שהטאבו טועה, אך בינתיים אנו תקועים בין הפטיש לסדן. למי עלינו לפנות ע"מ לאלץ את הטאבו להעביר את הדירה על שם היורשים? תודה, משה

    • הוספת פרטים בצו קיום צוואה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 08/11/2009 22:00

      משה שלום, פנו לרשם הירושה בבקשה להוסיף לצו קיום הצוואה את פרטי היורשים - שמות ומספרי ת.ז. היה ולא תיענו בחיוב, תאלצו לפנות לביהמ"ש. הטאבו אינו יכול לבצע רישום, בלא שמופיעים פרטיהם המלאים של היורשים (הדבר זהה אפילו במצב בו יש שמות בצוואה אך אין מספרי ת.ז.) בהצלחה ובברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה