ביטול מנוי בבריכה

  • מנוי לבריכת שחייה
    אלון | 30/08/2010 22:50

    שלום רב, לפני 3 ימים רכשתי מנוי לבריכת שחייה. המנוי הינו ל-18 חודשים ותוקף המנוי אמור להתחיל רק בסוף ספטמבר. שמעתי שלאחרונה שונה חוק הגנת הצרכן, האם אני רשאי לבטל את העסקה? האם אני צריך לשלם דמי ביטול? תודה

    • ביטול מנוי בבריכה
      עו"ד אפי אהרונוב | 02/09/2010 18:31

      ערב טוב אלון, אתה רשאי לדרוש את הפסקת המנוי בכל עת בכפוף לתשלום דמי ביטול כמפורט בהסכם.

      • ביטול מנוי לבריכה לאחר שבוע
        מרב שטרית | 23/06/2014 09:25

        עשיתי מנוי לבריכה ואחרי שבוע ביקשתי לבטלו לאחר שראיתי כי הבריכה לא מתאימה לצרכי. בעל הבריכה מסרב לבטל לי את המנוי. מה אני יכולה לעשות? כמובן שאמרתי לו שאשלם תמורת כניסה אחת שביצעתי באותו שבוע