מוזמן לעיים בתגובתי ולהמתין לאפי

  • התקנה לקויה של מזגן האם מתאים לתביעות קטנות ?
    אלי משולם | 30/08/2010 20:04

    שלום רב, לפני יומיים בצעתי עסקת רכישה של 3 מזגני אלקטרה בסכום כולל של 6000 שח. העסקה נעשתה מול מתקין מורשה של אלקטרה. זכיין. המתקין עשה עבודה רשלנית - קדח לי בדופן של ארון קיר, התקין מזגן אחר שיצר נזילה של מים לתוך הבית ועוד. כאשר פנינו אליו שיחזור לטפל בתקלות ציין שהמזגן באחריות ולכן הוא לא מטפל בנו יותר ושנפנה לאלקטרה. אלקטרה שלחו טכנאי שזיהה את הכשלים אך הוא אינו יכול לתקנם. עליי להביא מתקין אחר. האם יש כאן עילה לתביעות קטנות ?

    • מוזמן לעיים בתגובתי ולהמתין לאפי
      מישהו | 30/08/2010 22:11

      ראשית, ממליץ בחום לתעד ולצלם את כל הנזקים שגרם המתקין. נראה כי שני הצדדים מטרטרים אותך ומסירים אחריות, על פנין בהחלט יש מקום להגשת תביעה ( בתנאי כי תוכל להוכיח כי הנזקים נגרמו בשל רשלנות המתקין ועל סמך מכתבך לא נראה כי תהיה לך בעיה לכך) אולם בטרם אני ממליץ לשלוח למתקין ולחברת אלקטרה (הוא מתקין מורשה מטעמה ולכן יש לה זיקה ) מכתב מפורט וחד משמעי בו תפרט את בעייתך ואף איים בתביעה באם לא תענה בחיוב. המתן לתגובתם ובהתאם לכך תקבל ההחלטה האם לתבוע. בהצלחה.

      • מסכים עם קודמי  לת
        עו"ד אפי אהרונוב | 01/09/2010 14:27