הטעיה

  • בזק אינטרנט
    אריאל | 13/04/2010 13:12

    לפני 3 שנים לערך רכשתי שירות תשתית אינטרנט מבזק (אני גר ביישוב מעלה מכמש ובזק היא נותנת התשתית היחידה ) במהירות של 2.5 . מהירות נדרשת לעבודתי כסוחר יומי בבורסה בארה"ב לפעולות מיידיות וצפייה בגרפים בזמן אמת . במהלך השנים נתקלתי בבעיות של התקעות בזמן מכירה או גרפים שלא בזמן אמת אלא בדייליי של חצי דקה לערך ולעיתים אף יותר , כסף רב הפסדתי כתוצאה מכך שלא יכולתי למכור בזמן אמת און ליין. בתחילה חשבתי שמדובר בתוכנה או בספק לאחר בדיקה ייסודית הוברר לי שהבעייה בחברת בזק , מהירות גלישה נמוכה 1-1.5 ,הגיע לביתי לא פעם ולא פעמיים טכנאי בזק החליף פילטרים , בדק את הראוטר , הלך למרכזיה שיחק קצת , השתחרר לשבוע ימים ואז שוב וכך עם טלפונים אין סופיים מול בזק שעות של המתנה ובדיקת מהירות ולאחר הפסד גדול של כסף שנגרם אך ורק כתוצאה מתנאי מסחר בלתי הולמים שסיפקה בזק ללא עמידה בתנאי ההסכם לספק מהירות של 2.5 שעליה שילמתי גם לה וגם לספק. לפני כחודש ימים ולאחר שחידשתי שוב את המנוי השנתי במהירות של 2.5 עם בזק (לא נאמר לי כלום ע"י הנציג שחיבר אותי ואף נתן לי במתנה חודשיים חינם ) ולאחר שהתקלות המשיכו פניתי באופן אישי אל הטכנאי וביקשתי הסבר , והוא "נשבר" והודיע לי באופן חד משמעי שבזק אינה מסוגלת לספק לי יותר מ1.5 ואף פחוןת , בבדיקה שעשינו המהירות הגיע ל1 . שאלתי אותו מדוע והוא אמר לי שבשנים האחרונות הצטרפו מספר של לקוחות וכך נאלצנו לחתוך מהאחרים , שאלתי מדוע לא עדכנתם , מדוע חידשתם וחייבתם על 2.5 , לזה לא הייתה לו תשובה. חברת בזק הונתה אותי לאורך כל השנים גרמה לי הפסדים באלפי דולרים , עוגמת נפש ואלפי שעות מבוזבזות של שיחות טלפון עימהם. כשפניתי לחברת בזק הם אמרו שהם מוכנים לזכות אותי ב200 דקות שיחה !!! המעשה הוא חמור כי זו שיטה שלך בזק ביישובים , האנשים נוחים , משלמים על מהירות גבוהה בפועל גם לבזק וגם לספק , ומקבלים בפועל מהירות נמוכה ללא ידיעת הלקוח הונאה !!! צריך את עזרתכם בתודה מראש אבקסיס אריאל

    • הטעיה
      עו"ד אפי אהרונוב | 14/04/2010 22:49

      ערב טוב אריאל, על פניו מדובר בהתנהלות חמורה ומומלץ לבחון הליך משפטי משמעותי כנגד החברה. שיהיה בהצלחה.

      • תביעה כנגד בזק
        אריאל | 16/04/2010 17:19

        אשמח לקבל את המלצתך לעו"ד המתמחה בתחום . אני גר באזור ירושלים . תודה רבה ושבת שלום אריאל