העברת מנוי חדר כושר לאחר

  • הפסקת מנוי בחדר כושר
    יפית | 24/03/2010 23:58

    שלום, עקב העתקת מקום מגורי מהצפון לדרום רציתי להפסיק את המנוי השנתי שעשיתי לחדר כושר, נאמר לי מהמכון כי איני יכולה להפסיק, אלא רק למכור את המנוי, מצאתי מישהו שהיה מוכן לקנות את המנוי שנינו ניגשנו למכון הכושר ושם הם מסרו שהם לא יכולים לבצע את העברה מכיוון שהוא התענין להיות מנוי לפני שבועיים, דבר זה לא נאמר לי מצד המכון קודם לכם, אלא רק נאמר מצד המכון כי אני לא אוכל למכור את המנוי למישהו שהיה פעם מנוי במכון. ברצוני לדעת מה ניתן לעשות במצב זה? זה מאוד מרגיז ולא צודק לי אין מה לעשות עם המנוי אני סתם צריכה לשלם כסף, הרי מי יקנה מנוי מבלי להתרשם מחדר הכושר קודם לכן??? אודה לכם על העזרה

    • העברת מנוי חדר כושר לאחר
      איציק שר שלום | 25/03/2010 10:31

      יפית שלום,לא אמור להיות קשר בין עובדת אותו אדם שהתעניין במנוי, לעובדה שיש למנוע ממנו קניית המנוי ממך.מציע לעיין בתקנון המכון ולפיו לשקול המשך הטיפול.סביר להניח שאין שום הגבלה מסוג זה ועל כן מציע לכתוב להם מכתב רשום ולבקש העברת המנוי לאחר במיידי, אחרת תתבעי אותם לביטול העסקה מיום הגעתך עם אותו אדם אליהם.צייני שתביאי אותו איתך כעד למשפט.