התייחסות

  • הפרוצדורה הנדרשת לבקשת ייצוג ע"י עו"ד בתביעה קטנה
    תמיר | 02/02/2010 11:30

    שלום רב, מאחר ואני תובע בבית משפט לתביעות קטנות עו"ד שהגיש כתב הגנה שיקרי ,אני מעוניין לבקש רשות מבית המשפט לאפשר לי להיות מיצג ע"י עו"ד מטעמי ע"מ שיחקור מקצועית את השקרן/רשלן שהוא עו"ד . שאלותיי: 1.מה הפרוצדורה שעלי לפעול על פיה כדי לקבל אישור בית המשפט לבקשתי? 2.האם אני רשאי להגדיל את סכום התביעה אם יאשר לי בית המשפט להיות מיוצג ע"י עו"ד ,בכדי לכסות את הגדלת ההוצאות בגין ייצוג ע"י עו"ד? תודה מראש למשיב, בברכה, תמיר

    • התייחסות
      איציק {} | 02/02/2010 13:30

      שלום רב, בכדי להיות מיוצג ע"י עו"ד בבית המשפט לתביעות קטנות, יש להגיש בקשה ולנמק זאת. חשוב להדגיש את העובדה שהנתבע הנו עו"ד ובשל זאת יהיה לך קושי לעמוד מולו ולהציג טענותייך. אפשר בהחלט להוסיף על סכום התביעה בשל הסיוע בעו"ד. יש להגיש כתב תביעה מתוקן עם התוספת המדוברת וכן בקשה לקבלה במקום כתב התביעה המקורי. לדעתי אין צורך לעשות כן, היות וניתן תמיד ובע"פ לבקש זאת מהשופט במסגרת הדיון.

      • האם יש טופס ספציפי לבקשת ייצוג?
        תמיר | 03/02/2010 12:21

        תודה איציק, האם יש טופס ספציפי לנושא ?אם כן האם ניתן להשיגו באניטרנט? תודה, תמיר.

        • המשך
          איציק {} | 03/02/2010 15:59

          לא, אין טופס ספציפי. כל מה שצריך זה להדפיס דף ובו פירטי התובע / המבקש {אתה}, הנתבע / המשיב, מס' התיק, לבקש ולטעון הסיבות למבוקש ולהגיש לבית המשפט.

          • תודה רבה איציק
            תמיר | 03/02/2010 20:46

            האם ישלך המלצה על עו"ד מתאים?

            • מנוע מלעשות כן
              איציק {} | 04/02/2010 08:30

              תוכל לפנות לחלון "ייעוץ אישי" מצד ימין למעלה, אולי שם יעזרו לך.