מוזמנת להכס אבל המתיני לאפי

  • רשלנות צלם חתונה
    מיכל | 25/01/2010 19:20

    שלום,לפני שנה התחתנו והצלם שלנו איבד את הדיסק המקורי של התמונות סטילס,כתוצאה מזה הוא מנסה לעשות אלבום דיגיטלי עם תמונות שהוא מעביר מהאינטרנט,מה שהוא לא מנסה התמונות יוצאות באיכות גרועה,אנחנו מתוסכלים ולא יודעים איך לפתור את הבעיה,תמונה מוגדלת כבר בטוח לא תהיה כי ככל שמגדילים התמונה יותר מטושטשת. הצלם מושך אותנו כבר מלא זמן,למרות העוגמת נפש שהוא גרם לנו וחוסר האחריות שלו,האם יש עילה לתביעה?

    • מוזמנת להכס אבל המתיני לאפי
      מישהו | 25/01/2010 19:35

      שלום, על סמך מכתבך נראה כי הצלם התרשל ואת זכאית לפיצוי, עושה רושם כי הצלם מנסה ומשתדל אבל תוצאות אין,נסו להגיע עימו לפשרה ואם לא הגישו תביעה בגין נזקיכם המוצדקים. בהצלחה.

      • תגובה
        ליאור | 25/01/2010 23:29

        עילה לתביעה בהחלט יש. לפני מס' ימים היה פס"ד בנסיבות יחסית דומות מאת כבוד השופטת מלכה אביב. בשורה התחתונה היא פסקה פיצוי בסך 18,000 ש"ח לזוג הטרי. מצד שני, כל מקרה ונסיבותיו הספציפיות.

        • אובדן תמונות מחתונה
          עו"ד אפי אהרונוב | 26/01/2010 00:16

          ערב טוב מיכל, על פניו נראה שעומדת לכם עילת תביעה כנגד הצלם ומומלץ לדרוש פיצוי משמעותי בגינה. שיהיה בהצלחה.